Jun

8

Educatia, prioritate

In ziua de astazi, educatia este mai presus de orice. Pana la urma fiecare copil are dreptul la o noua viata studiind si profitand de fiecare sansa in viata. Aici intervine Lyoness cu o multime de oportunitati care vor fi stabilite tuturor copiilor care au nevoie de educatie si de sprijin. Din acest motiv, Lyoness a creat un proiect special, numit Lyoness Child and Family Foundation, un proiect independent si caritabil, care a reusit sa se extinda in toate tarile, acumuland success intr-un timp foarte scurt. Lyoness a fondat acest program in 2008, fiind cel mai mare si complex dintre toate programele. Lyoness Chid and Family Foundation a strans un numar destul de mare de copii, unde cu ajutorul proiectelor de educatie, acestia au dobandit de foarte multe beneficii, respectand conditiile acestui program uimitor.

Parintii copiilor au fost foarte multumiti de ideile marelui proiect Lyoness, extinzandu-se in 31 de tari. Lyoness pune in calcul toate lucrurile pentru a le putea oferi copiilor un viitor linistit si cu mai multe variante in viata. Pentru mai multe detalii referitor la decurgerea educatiei pentru copii, poti afla mai multe, intrand pe pagina de fani a Lyoness Romania. Ai ocazia de a afla cum poti sa iei parte la activitatile pe care compania le planuieste pentru fiecare. Proiectele firmei nu se opresc aici. Lyoness mai organizeaza inca doua, cum ar fi: Lyoness Tv, Lyoness Greenfinity. Si aceste doua proiecte au realizat la randul lor multe fapte importante pentru comunitate. Intra in lumea Lyoness si vei avea parte de o multitudine de avantaje. Lyoness te invata sa apreciezi fiecare sansa din viata, oferindut-ti toate posibilitatile pentru a efectua acest lucru.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>